Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl

 

Trainingen/ workshops/ retraites

Adembubbel inspiratie-en verdiepingstraining voor professionals.

Ben jij die kindprofessional die het verschil wil maken voor de kinderen van nu? Geef je dan op voor de training van zaterdag 7 oktober in Doetinchem. Kijk voor alle informatie op: https://www.adembubbel.nl/training/

Deze training wordt gegeven door Maureen Weustenenk, eigenaar Puur-Eigen en ontwikkelaar van de methodiek Adembubbel voor het onderwijs, coaching en binnen het gezin.

 

 

 

Rots &Water training 6 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar

Sta in je kracht voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Minimaal 2 en maximaal 8 kinderen per groep. Acht lessen van 50 minuten met voorafgaand een ouderavond. 

Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? De training Rots en Water kan een kind helpen om voor zichzelf op te komen en om beter met anderen om te gaan. Het is een training gericht op weerbaarheid en emotionele-en sociale competenties. In de training ligt de nadruk op leren en ervaren door te doen. We werken in een grote ruimte waar we praktisch aan de slag gaan. Deze training wordt gegeven door gecertificeerd Rots & Water trainer Melissa Masselink.

Data: 

11 oktober ouderavond 19:00-20:00 uur

23 en 30 oktober, 6, 13 en 20 november, 4 en 11 december ( afsluiting met ouders erbij)

De kinderen vanaf 6 jaar starten om 14:30 uur en de groep vanaf 9 jaar om 15:45 uur. De kosten voor deze training zijn 250,- euro. Vragen of inschrijven kan via het contactformulier of via melis_mas@outlook.com

BrugklasBoost voor brugpiepers

 

Het is zover…

De basisschoolperiode laat je achter je en er breekt een nieuwe, onbekende periode aan. Spannend, at zeker! Maar wat als je het niet alleen hoeft te doen? Wat als je met gelijkgestemden, in een veilige setting kunt leren? We werken onder anderen aan: zelfvertrouwen, social vaardigheden, planning&organisatie, ontspanning, leertechnieken, omgang social media en ook is er ruimte voor eigen inbreng.

De training wordt verzorgt door Leonie Wassink, die naast kindercoach ook leerkracht en huiswerkbegeleider is. 

4 lessen van 90 minuten, variërend van onderwerp. 3 wekelijkse lessen en daarna de ruimte om het geleerde toe te passen en af te sluiten met de laatste les voor de herfstvakantie. 

Data: 17, 24, 31 augustus. Afsluiting 12 oktober. Tijd: 15:30 uur tot 17:00 uur. Kosten: 125,- 

Opgave via het contactformulier of  l.wassink.eggink@gmail.com 

Wie weet zien we elkaar in augustus en begin jij relax aan je nieuwe schoolavontuur op het Voortgezet Onderwijs!

Ik ben 9 ouderavond voor ouders en leerkrachten

Nieuwe datum volgt spoedig

 

 


Ouder-kind ontspanningsretraite / ontspanningsretraite volwassenen

Nieuwe datum volgt spoedig

Workshop Bachbloesem remedies

Nieuwe datum volgt spoedig

 

 

 

 

Back To Top