Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl

Bach bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft.

Bach bloesem remedies brengen uw emoties weer in evenwicht. Bach bloesem therapie is
geschikt voor het hele gezin. Voor jong en oud.

U kunt de remedies gebruiken als u of uw kind last heeft heeft van bijvoorbeeld: faalangst, concentratieproblemen, angst- en paniek,
hyperactiviteit, ADHD, hoogsensitief, woedeaanvallen ,boosheid, jaloezie, verdriet, trauma, nervositeit, lusteloosheid, verlegenheid, verlatingsangst, zich moeilijk kunnen uiten, sociaal niet weerbaar. Kortom bij alle emotionele disbalans. Maar ook bij hormonale klachten, burn-out, slapeloosheid of depressie kan Bach bloesem therapie verlichting geven.

Hoe lang je doorgaat met het gebruik van een remedie is per persoon verschillend. Sommige mensen nemen de remedie voor een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld slecht slapen. Andere mensen nemen de remedies langere tijd als aanvulling op hun ontwikkelingsproces. Kinderen reageren over het algemeen erg snel na de inname van Bach bloesem druppels.

Voor meer informatie of vragen kunt u mij altijd benaderen. Ik help u graag verder om u of uw kind weer in uw kracht te laten komen.

Bach bloesem consult

Persoonlijk consult
In verband met de drukte in de praktijk zijn op dit moment alleen de online consulten mogelijk. Hiervoor kunt u de lijst downloaden die op de website staat. Wel worden er workshops aangeboden om zelf kennis te maken met de Bachremedies en een eigen flesje samen te stellen. Deze worden  vaak aangekondigd op de socials. Heb je zelf minimaal een groepje van 5 mensen, dan kun je ook zelf een workshopochtend afspreken. Vraag naar de mogelijkheden.

Consult via de mail
Aan de hand van een zo volledig mogelijk ingevuld intakeformulier zoek ik naar een passende remedie bij de hulpvraag. Het op maat gemaakte flesje van 30 ml kan opgehaald of verstuurd worden.
Kosten € 60,,- inclusief 2 flesjes met remedie (exclusief verzendkosten)

Vervolgconsult telefonisch of via de mail
In een vervolgconsult na 3 tot 4 weken kijken we wat het effect is geweest van de ingenomen druppels en of er eventueel nog weer nieuwe emoties naar boven zijn gekomen, waardoor er een andere samenstelling van het flesje nodig is. Voor een vervolgconsult, neem u zelf contact op met Puur-Eigen.
Kosten € 30,- inclusief flesje met remedie.

Los flesje met druppels
Mocht u na 3 tot 4 weken gewoon met dezelfde remedie door willen gaan dan kun u dit via de mail of telefonisch doorgeven.
Kosten € 30,- inclusief  2 flesje met remedie.

Back To Top