Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl
Wintershoot!

Over Maureen

intuïtief – oprecht- verbindend- doelgericht-passie- balans

Mijn naam is Maureen Weustenenk (1978). Samen met mijn man, mijn puberzoon en twee tiener meiden woon ik in Hengelo Gelderland, het Achterhoekse dorp waar ik ook ben opgegroeid. Ik ben bevlogen, gevoelig, een tikkeltje chaotisch en verslaafd aan goede koffie. Sinds oktober 2015 ben ik eigenaresse van mijn praktijk Puur-Eigen. Daarvoor werkte ik bijna vijftien jaar lang als basisschooljuf in de bovenbouw. Als klein meisje wilde ik al juf worden. Toen het daadwerkelijk zover was, vond ik dit ook echt geweldig. Mijn passie voor kinderen is hier ontstaan.

Vijftien jaar lang genoot ik van het onderwijs. Maar uiteindelijk voelde ik mij steeds meer beperkt en kon ik niet elk kind de oprechte aandacht geven die ik zo graag wilde. Dat miste ik enorm en daardoor besloot ik het roer om te gooien. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder kindercoaching en kinderyogatherapie. Ik kon weer op mijn eigen manier naar de kinderen kijken en had voor mijn gevoel weer de rust en energie terug die ik zo gemist had in het onderwijs. Het voelde als thuiskomen. Helemaal loslaten kon ik het onderwijs niet. Naast mijn eigen praktijk Puur-Eigen, ben ik nog een dag  werkzaam als specialist meer- en hoogbegaafdheid binnen scholengroep GelderVeste.

De stap naar yoga voor volwassenen volgde. Yoga is in mijn ogen absoluut niet zweverig. Mijn benadering is dan ook luchtig. Ik heb immers ook de Achterhoekse nuchterheid. Ik ben gevoelig, maar ik sta wel met beide benen op de grond. Om coaching en yoga nog meer met elkaar te verbinden, meer inzicht te krijgen over hoe blokkades in je lijf en denken ontstaan, ben ik  afgestudeerd als Body Mind Release Therapeut en interventie specialist voor bedrijven en onderaannemer binnen het UWV. Ik kijk naar het complete plaatje, oftewel naar alle factoren die van invloed zijn, mentaal, lichamelijk, sociaal en emotioneel.

Bij Puur-Eigen  coach ik ( hoog) gevoelige kinderen  en zelfbewuste vrouwen. Samen gaan we  kijken naar jouw mogelijkheden en leer ik  je weer te vertrouwen op je gevoel om jouw unieke eigen wijze manier weer terug te vinden.je bent 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en een goede kop koffie ( of thee mag ook natuurlijk ) om te kijken of ik wat voor jou of je kind zou kunnen betekenen.

Onder anderen geschoold door:

Pabo ,Iselinge Hogeschool  – De Magie van Kindercoaching, Jeanette Stam – De geboorte als spiegel, Hartpad- Jij natuurlijk coaching, Natascha Bruti  – Hoogbegaafdheid op maat, Wijswijzer – Jip en Jan academie, kinder- en tieneryoga – Arterre holistische opleiding, kinderyogatherapie – Power dashra center, Vinyasa yoga opleiding – Diana Aben, yoga nidra  en i-rest – Bachbloesem opleiding, Civas en praktijkgericht – Body Mind Release therapie _ Hans de waard – Interventie specialist Body Mind Release- Hans de Waard-  Reiki 1- Gevoelsverkenner licentietrainer- Greetje Welten

‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Back To Top