Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl
Wintershoot!

Over Maureen

intuïtief – oprecht- verbindend- doelgericht-passie- balans

Mijn naam is Maureen Weustenenk (1978). Samen met mijn man en 3 pubers, een zoon en twee dochters, woon ik in Hengelo Gelderland, het Achterhoekse dorp waar ik ook ben opgegroeid. Ik ben bevlogen, gevoelig, een tikkeltje chaotisch en verslaafd aan goede koffie. Sinds oktober 2015 ben ik eigenaresse van mijn praktijk Puur-Eigen. Daarvoor werkte ik bijna vijftien jaar lang als basisschooljuf in de bovenbouw. Als klein meisje wilde ik al juf worden. Toen het daadwerkelijk zover was, vond ik dit ook echt geweldig. Mijn passie voor kinderen is hier ontstaan.

Vijftien jaar lang genoot ik van het onderwijs. Maar uiteindelijk voelde ik mij steeds meer beperkt en kon ik niet elk kind de oprechte aandacht geven die ik zo graag wilde. Dat miste ik enorm en daardoor besloot ik het roer om te gooien. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder kindercoaching en kinderyogatherapie.

Ik kon weer op mijn eigen manier naar de kinderen kijken en had voor mijn gevoel weer de rust en energie terug die ik zo gemist had in het onderwijs. Het voelde als thuiskomen. Helemaal loslaten kon ik het onderwijs niet. Naast mijn eigen praktijk Puur-Eigen crosste ik nog een dag de Achterhoek rond als specialist hoogbegaafdheid. En sinds dit schooljaar ben ik ook weer op de werkvloer te vinden op een prachtige school in Ruurlo als juf van de carousselklas. Een klas waar kinderen roulerend gedurende de dag heengaan voor extra hulp, extra verdieping en uitdaging of als ze sociaal-emotioneel vastlopen. Hiervan gaat mijn onderwijshart vol  aan en kan ik al mijn expertise van de afgelopen jaren als juf, coach en specialist hoogbegaafdheid bundelen.

Om coaching en yoga nog meer met elkaar te verbinden, meer inzicht te krijgen over hoe blokkades in je lijf en denken ontstaan, ben ik  afgestudeerd als Body Mind Release Therapeut en interventie specialist voor bedrijven en onderaannemer binnen het UWV. Ik kijk naar het complete plaatje, oftewel naar alle factoren die van invloed zijn, mentaal, lichamelijk, sociaal en emotioneel.

Bij Puur-Eigen gaan we  kijken naar jouw mogelijkheden en leer ik  je weer te vertrouwen op je gevoel om jouw unieke eigen wijze zelf weer terug te vinden.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en een goede kop koffie ( of thee mag ook natuurlijk ) om te kijken of ik wat voor jou of je kind zou kunnen betekenen.

Onder anderen geschoold door:

Pabo ,Iselinge Hogeschool  – De Magie van Kindercoaching, Jeanette Stam – De geboorte als spiegel, Hartpad- Jij natuurlijk coaching, Natascha Bruti  – Hoogbegaafdheid op maat, Wijswijzer – Jip en Jan academie, kinder- en tieneryoga – Arterre holistische opleiding, kinderyogatherapie – Power dashra center, Vinyasa yoga opleiding – Diana Aben, yoga nidra  en i-rest – Bachbloesem opleiding, Civas en praktijkgericht – Body Mind Release therapie _ Hans de waard – Interventie specialist Body Mind Release- Hans de Waard-  Reiki 1 en 2- Gevoelsverkenner licentietrainer- Greetje Welten Groepsgeluk-systemisch kijken in de klas_- Desiree Faro

‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Back To Top