Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Melissa Masselink (1990). Ik woon sinds december 2021 samen met mijn vriend in Arnhem. Doetinchem voelt voor mij nog steeds als thuiskomen. De kans is dan ook groot dat jij mij ergens in een leuk restaurantje in Doetinchem aantreft. Ik vind het fantastisch om samen te zijn met mijn vrienden en familie, onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast sport ik graag en geniet ik van mijn werk.

Al van jongs af aan wilde ik juf worden. Hoe fantastisch is het om kinderen verder te helpen. Na de PABO ben ik op een basisschool terecht gekomen. Hier werk ik tot op heden nog steeds twee dagen in de week. Dit combineer ik samen met het schrijven van educatieve teksten voor een uitgever. Zo kan ik mijn creatieve ei op helemaal kwijt.

Na tien jaar in diverse groepen les te hebben gegeven (groep 3 t/m 8), begon er iets te knagen. Ik kon naar mijn idee niet alle kinderen helpen, zoals ik wilde. Ik heb diverse cursussen gevolgd en boeken gelezen om hier meer grip op te krijgen, maar in een volle klas kun je niet de diepte in. Kinderen krijgen steeds meer prikkels, lopen om diverse redenen vast en schreeuwen soms om hulp. Als leerkracht heb je, hoe hard je ook je best doet, te weinig tijd om hier goed aandacht aan te besteden.

Hoe mooi is het, dat Maureen weer op mijn pad kwam. Samen zijn wij collega’s geweest en wij kunnen wij het erg goed met elkaar vinden. Dat wij nu weer opnieuw collega’s mogen worden is voor mij een droom! Wij hebben dezelfde visie op kinderen en kunnen nu onze passie met elkaar delen.

Op dit moment ben ik klaar met  de opleiding kindercoaching, om naast mijn leerkrachtervaring en diverse (sociaal-emotionele) cursussen, nóg meer mijn rugzak te vullen. Ik niet wachten om samen prachtige successen te boeken met kinderen.

Lieve groet,

Melissa Masselink

( Melissa gaat per begin juni met zwangerschapsverlof en wordt volledig vervangen door Leonie t/m begin oktober.)

0615338752

Back To Top