Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl

Tarieven

Coaching

Nadat we contact hebben gehad via de telefoon of via de mail, plannen we een intake  in de praktijk. Tijdens dit gesprek wordt de hulpvraag in kaart gebracht en bespreken we  je al jouw wensen, zorgen, vragen en verwachtingen. In dit gesprek lichten wij onze  werkwijze toe en vertellen we je  de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Naar aanleiding van dit gesprek hebben wij  een goed beeld en doen wij een voorstel voor een traject op maat.

Een andere optie is dat we een kind één keer zie tijdens een coaching. inclusief ouder-kind moment. Tijdens deze anderhalf uur ( 30 minuten samen met uw kind en een uur apart) krijgen we  een goed beeld en kunnen we ook kijken of de klik met het kind er is. Pas als een kind zich veilig en vol vertrouwen voelt bij  de coach waar uw kind is geplaatst, kunnen we een traject op maat afstemmen.

Ieder kind is uniek, zo ook ieder persoonlijk traject die is afgestemd op de behoefte van jou/ jullie  en je kind.

Een intake of ouder- kind intake  kost 90 euro en duurt ongeveer anderhalf uur. Aan de hand van dit gesprek volgt een voorstel op maat.

Een kind komt meestal om de week een uur gedurende 6 tot 8 keer ( afhankelijk van de hulpvraag en het voorstel van het traject). Een los uur coaching kost 70,- per keer.

Body Mind Release traject

Een Body Mind Release traject duurt 8  weken ( inclusief nog een terugkom moment, 6 weken na het einde van het traject)  en kost 705,- euro. Betaling in termijnen van 2 of 3 is mogelijk.

Tevens kun je kiezen voor een uitgebreid traject op maat. Dit is het basis traject zoals hierboven, inclusief jouw eigen behoeftes. Denk hierbij aan een yogales afgestemd op jouw blokkades, ingesproken yoga nidra opnames voor thuis, Aromatouch massage Doterra, Bach remedies, wandelcoaching of een retraitedag. Samen kijken we passend naar jouw klachten en wensen wat een aanvulling zou kunnen zijn op het basistraject. De kosten hiervan zijn tussen de 997 euro en 1597 euro.

Volg je het traject  vanuit het UWV dan wordt het volledig voor jou vergoed. Maar trajecten worden doorgaans ook door de werkgever vergoed. Immers een fit en veerkrachtige werknemer is voor iedereen goud waard!

Workshops/trainingen/ retraites/ouderavonden

Zie de agenda voor de actuele data en prijzen

Alle bedragen zijn inclusief BTW ( tenzij anders vermeld) en gebruik van materialen. Je ontvangt een factuur na elke sessie, tenzij anders is overeengekomen.
Deze factuur dient te worden betaald binnen 14 dagen.
Wanneer een afspraak niet door kan gaan, kun je uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Coaching wordt in de basis niet vergoed door de zorgverzekeraar. In sommige aanvullende pakketten staan wel mogelijkheden tot vergoeding. U kunt hiervoor het beste zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Kosten voor de coaching kunnen worden opgegeven Kosten voor de coaching kunnen worden opgegeven met de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting bij de belastingdienst.

Body Mind Release wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

Back To Top