Ga naar hoofdinhoud
06-51182574 info@puur-eigen.nl

Gevoelsverkenner

De gevoelsverkenner van Greetje Welten is een methodiek, waarmee je de binnenwereld van je cliënt of coachee op een beeldende manier kunt gaan verkennen.

​Iedereen heeft gevoelens en emoties. Soms onderdrukken we ze, soms zijn ze er in overvloed. Ik geloof dat we allemaal gevoelig zijn. Je omgeving, je werk en/of je gedachten kunnen ervoor zorgen dat je op een bepaald moment minder goed naar je gevoel luistert. Toegeven aan je gevoel kan lastig zijn en erover praten soms al helemaal. Deze methodiek heeft mij persoonlijk geholpen om even echt bij mijn gevoel stil te staan en een knoop door te hakken.

Gevoelsverkenner is een waardevolle methodiek voor coaches, therapeuten en leerkrachten, die met kinderen en volwassenen werken aan een hulpvraag. De methode heeft geen vast stappenplan en dat is juist waardoor deze methode voor veel trajecten is in te zetten.

Tijdens deze workshop krijg je een onderdompeling in de methodiek, zodat je de methodiek nog beter zelf kunt gaan inzetten voor jouw doelgroep. Daarnaast brengt deze dag je ook goed bij je eigen gevoel. met welke gevoelsverkenner voel jij je het meest verbonden en wat kun je leren van de gevoelsverkenner waar je het liefst zo ver mogelijk bij weg blijft?

Deze dag vindt plaats op het unieke terrein van de oude gevangenis. Tegenwoordig een bruisende plek met vele ondernemers, gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op deze dag!
Liefs Maureen

Voor opgave of meer info:  info@puur-eigen.nl

Workshop:
Workshop inclusief lunch en werkboek t.w.v. € 12,50, (exclusief de methodiek à € 85,00)
Kosten: €97,00 p.p.
Data 16 februari 09:00 -12:30 uur
Locatie : Puur -Eigen
Klootsemastraat 1
7009CE Doetinchem

 

 

Back To Top